Ontvangen

Ontvangen

Track & Trace

Je verwacht een pakket via DPD te ontvangen? Met onze Track&Trace zie je waar je pakket op dit moment is. Hiervoor heb je wel een 14-cijferig pakketnummer nodig. Als je het pakketnummer niet weet, vraag deze dan op bij de verzender van het pakket: 

 

Tijdsvenster van 1 uur

We snappen dat je wil weten hoe laat de chauffeur je pakket vandaag komt bezorgen. Vul daarom hier je pakketnummer in en zie binnen welk tijdvenster van 1 uur de chauffeur bij je is. Dit kan alleen op de dag van bezorging, eerder kunnen we geen tijdsvenster afgeven. 

Hoe laat wordt je pakket vandaag bezorgd?


Als je pakket bij een Pickup parcelshop is bezorgd

Heb je je pakket bij een Pickup parcelshop laten bezorgen? Dan kun je het daar ophalen zodra je per e-mail bericht hebt gekregen dat het pakket daar is bezorgd. Of je kijk in de Track&Trace of het pakket al bij de parcelshop ligt.


Thuisbezorging gemist?

Was je niet thuis toen de chauffeur aan de deur stond? Dan probeert hij het bij de buren te bezorgen maar dat lukt niet altijd. Als dat het geval is, dan bezorgt hij je pakket bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Op het niet-thuis-briefje wat je in de brievenbus kan vinden, staat de naam en het adres van de Pickup parcelshop waar je je pakket kan ophalen. Met de Pickup Finder zoek je ook heel gemakkelijk de shop op.


Je pakket weer retour sturen

Heb je een pakket ontvangen maar je wilt het retour sturen? Dit kan via de Pickup parcelshop. Vaak zonder kosten voor jou. Neem contact op met de verzender van je pakket, hoe je het beste je bestelling retour kan sturen. Vaak zit er bij je bestelling een retourlabel of moet je deze aanvragen bij de verzender. Plak het retourlabel op de doos en breng je pakket daarna naar een van onze Pickup parcelshops.

Ontvang je geen retourlabel van de verzender? Maak dan via pakkettenversturen.nl direct je label aan om het pakket retour te sturen.


Neem contact met ons op

Heb je nog vragen? Neem eens een kijkje bij de Veel gestelde vragen. Je mag ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0900-3734663 (€ 0,50 per gesprek) of laat een berichtje achter op ons contactformulier. Onze Customer Service is bereikbaar op werkdagen van 8.00u tot 17.30u.