MENU
USPs
  • Slechts 4 stappen
  • Track & Trace
  • Bezorgtijdvak van 1 uur
Slogan

Verstuur direct je pakket

Dpd.Dnn.OvpWidget

Pakket naar Engeland versturen

Verstuur je van tijd tot tijd een pakketje naar Engeland? Of verzend je wekelijks enkele pakketten? Met DPD is dat een fluitje van een cent! 

Jouw voordelen op een rij:

- Je regelt je verzending online in vier eenvoudige stappen. En je hoeft niet eerst een account aan te maken. Wel zo gemakkelijk!
- Door Track & Trace weet je ontvanger altijd waar het pakket zich bevindt.
- Met de Predict service wordt je ontvanger geïnformeerd over het tijdstip van de bezorging, op een uur nauwkeurig.


Wat zijn de verzendkosten?

 

Een pakket naar Engeland verzenden kan al vanaf € 6,50. Dit bedrag is inclusief btw en geldt voor pakketten, die net als post, door de brievenbus kunnen. Bij deze service is je zending in twee tot drie dagen op de plaats van bestemming in Engeland. Pakketten tot tien kilo, stuur je al vanaf € 9,50 inclusief btw. Ook zwaardere pakketten, tot 20 kilo, verstuur je gemakkelijk naar Engeland. Je betaalt dan € 14,00 om je pakket naar een Pickup parcelshop in Engeland te sturen of € 15,75 naar een thuisadres.

 

Verzenden naar Engeland, wat hoor je te weten?

 

Als expert in pakketten verzenden laat DPD regelmatig onderzoek en wat buitenlandse klanten belangrijk vinden. Zo hebben we ook laten onderzoeken wat Engelse consumenten belangrijk vinden.

- De Engelse consument is regelmatig in buitenlandse online webshops te vinden. Ruim driekwart van deze consumenten is tevreden over de manier waarop de verkoop is afgehandeld.

- De meeste Engelsen kiezen ervoor om hun pakketten thuis te laten bezorgen. 78% van de consumenten heeft al eens gekozen voor een thuisbezorging. Een groot aantal Engelse consumenten laat ook graag pakketten bij de fysieke winkel van de webshop bezorgen. Dat aantal is 15%, terwijl het gemiddelde in Europa op 9% ligt.

- De Engelse consument betaalt het liefst met een creditcard zoals Visa of Mastercard (49%) of een digitale portemonnee, bijvoorbeeld Paypal (45%).

- Maar liefst 85% van de Engelsen vindt een helder en compleet overzicht van de verzendkosten belangrijk. Voor 78% van de consumenten is een service als Predict een reden om online te kopen.

 

(Deze cijfers zijn afkomstig uit een Europees onderzoek uitgevoerd door Kantar in 2017)Zakelijk verzenden?