MENU
USPs
  • Slechts 4 stappen
  • Track & Trace
  • Bezorgtijdvak van 1 uur
Slogan

Verstuur direct je pakket

Dpd.Dnn.OvpWidget

Pakket naar Duitsland versturen

Verstuur je van tijd tot tijd een pakketje naar Duitsland? Of verzend je wekelijks enkele pakketten? Met DPD is dat een fluitje van een cent! 

Jouw voordelen op een rij:

- Je regelt je verzending online in vier eenvoudige stappen. En je hoeft niet eerst een account aan te maken. Wel zo gemakkelijk!
- Door Track & Trace weet je ontvanger altijd waar het pakket zich bevindt.
- Met de Predict service wordt je ontvanger geïnformeerd over het tijdstip van de bezorging, op een uur nauwkeurig.


Wat zijn de verzendkosten?

 

Een pakket naar Duitsland verzenden kan al vanaf € 6,50. Dit bedrag is inclusief btw en geldt voor pakketten, die net als post, door de brievenbus kunnen. Bij deze service is je zending in een tot twee dagen op de plaats van bestemming in Duitsland. Pakketten tot tien kilo, stuur je al vanaf € 9,50 inclusief btw. Ook zwaardere pakketten, tot 20 kilo, verstuur je gemakkelijk naar Duitsland. Je betaalt dan € 14,00 om je pakket naar een Pickup parcelshop in Duitsland te sturen of € 15,75 naar een thuisadres.

 

Verzenden naar Duitsland, wat hoor je te weten?

 

Als expert in pakketten verzenden laat DPD regelmatig onderzoek en wat buitenlandse klanten belangrijk vinden. Zo hebben we ook laten onderzoeken wat Duitse consumenten belangrijk vinden.

- De Duitse consument is regelmatig in buitenlandse online webshops te vinden. Ruim driekwart van deze consumenten is tevreden over de manier waarop de verkoop is afgehandeld.
- De meeste Duitsers kiezen ervoor om hun pakketten thuis te laten bezorgen. 86% van de consumenten heeft al eens gekozen voor een thuisbezorging. Een groot aantal Duitse consumenten laat ook graag pakketten bij de buren bezorgen. Dat aantal is 13%, terwijl het gemiddelde in Europa op 6% ligt.
- De Duitse consument betaalt het liefst met een digitale portemonnee, bijvoorbeeld Paypal (52%) en anders op factuur (48%).
- Maar liefst 82% van de Duitsers vindt een helder en compleet overzicht van de verzendkosten belangrijk. En 79% van de consumenten koopt sneller bij een website waar next day delivery aangeboden wordt. Voor 72% van de consumenten is een service als Predict een reden om online te kopen.

 

(Deze cijfers zijn afkomstig uit een Europees onderzoek uitgevoerd door Kantar in 2017)

 


Zakelijk verzenden?