Text/HTML
pagetitle

Over DPD

Text/HTML
Text/HTML
parcelshop finder


Text/HTML

Wij verzenden bijzondere pakketten

Bij DPD zijn we ervan overtuigd dat elk pakket dat we versturen of bezorgen bijzonder is. Het heeft namelijk een betekenis voor een persoon, een organisatie of misschien wel voor een hele industrie. Er is altijd iemand die een pakket verstuurt of verwacht. En zij staan bij ons centraal. Dat zie je terug in onze manier van werken, dat is DPD.

Dagelijks zorgen we ervoor dat 3,3 miljoen pakketten hun eindbestemming bereiken, bij mensen thuis of bij bedrijven. Om dit te realiseren beschikken wij over het sterkte internationale netwerk over de weg. Daarmee zijn we één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Wereldwijd werkt DPD vanuit 800 locaties in 40 landen. Hier in Nederland staan ruim 1200 mensen klaar om onze klanten en hun klanten te bedienen. Hierbij werken we vanuit 9 vestigingen door het hele land. We willen namelijk dicht bij onze klanten staan en houden van een persoonlijke benadering.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid, óók voor het milieu. We streven hierbij om de effecten van onze activiteiten op het milieu te reduceren en zelfs te voorkomen. Daarom vervoeren wij alle pakketten CO2-neutraal, zonder dat onze klanten hier extra voor hoeven te betalen.