Text/HTML

Wil je zakelijk pakketten versturen? 

Heb je een bedrijf en verstuur je regelmatig pakketten? Ook dan kun je bij DPD terecht. Met een zakelijk contract kun je kiezen uit een ruim aanbod van diensten voor al je nationale en internationale pakketzendingen. Wij bezorgen in meer dan 220 landen: snel, betrouwbaar en tegen een scherp tarief.


Hoe werkt een zakelijk contract?


We bespreken met jou wat het volume is dat je per jaar gaat versturen. Dat is de basis waarop we een tarief maken per pakket per bestemmingsland. Dankzij onze online monitortingstool DPD Shipping Report heb je altijd inzicht in je pakketzendingen.

 

De voordelen op een rij

  • Je hoeft je pakketten niet meer weg te brengen naar een Pickup parcelshop. Een chauffeur komt de pakketten dagelijks bij jou ophalen.
  • We bieden je een scherpe prijs die afgestemd is op je gebruik.
  • Pakketten mogen een maximaal gewicht hebben van 31,5 kg. Zonder contract is dat 20kg.
  • Pakketten mogen een maximale lengte hebben van 175 cm en een maximale omvang van 300 cm. Zonder contract is de maximale afmeting 100 (L) x 50 (B) x 50 (B) en een maximale omvang van 250cm.
  • Met een contract zijn je pakketten verzekerd tot € 520 per pakket. Zonder contract verstuur je volgens de AVC-CMR voorwaarden.

Vragen of een offerte aanvragen? 


Heb je vragen over zakelijk verzenden of wil een je offerte ontvangen voor het verzenden van pakketten? Neem dan contact met ons op via ons 
contactformulier