Text/HTML

Wij verzenden bijzondere pakketten

Bij DPD zijn we ervan overtuigd dat elk pakket dat we versturen of bezorgen bijzonder is. Het heeft namelijk een betekenis voor een persoon, een organisatie of misschien wel voor een hele industrie. Er is altijd iemand die een pakket verstuurt of verwacht. En zij staan bij ons centraal. Dat zie je terug in onze manier van werken, dat is DPD.


Flexibiliteit met Predict

Predict is een innovatieve manier om je klanten meer gemak en flexibele bezorg opties te bieden, een manier die uniek is in Nederland. Een service waarmee je klanten een tijdvenster van 1-uur ontvangen en waarmee ze zelf hun pakket live kunnen tracken. Met Predict bied je jouw klanten controle over hun eigen leveringen!
De dag voor levering sturen we een e-mail of sms met het bericht dat de volgende werkdag het pakket wordt bezorgd. Op de bezorgdag zelf sturen we de ontvanger het tijdvak van de bezorging. Met het 1-uur tijdvenster hoeft de ontvanger nooit lang te wachten en door het live trackingsysteem weet de ontvanger precies waar het pakket is. 

Maar Predict is meer. Het biedt de ontvanger flexibele bezorg opties, een service die ze erg op prijs stellen. Bekijk alle opties hieronder:

  • Selecteren van een andere datum
  • Selecteren van een ander adres
  • Levering aan een Pickup parcelshop
  • Neerzettoestemming op een veilige plaats

 

Pickup

Ontvangers vinden het prettig als ze zelf kunnen bepalen waar ze hun online bestelling laten bezorgen. Of waar zij een bestelling kunnen terugsturen. Daarom bezorgt DPD niet alleen bij je klanten thuis, maar ook bij een Pickup parcelshop.
DPD beschikt over een uitgebreid netwerk van Pickup parcelshops in 16 landen in Europa. Met 28.000 Pickup punten, waarvan 1500 in de Benelux, is er dus altijd een bij jouw klant in de buurt. En dit netwerk zal de komende jaren alleen maar groeien.
Met het bezorgen en afhalen bij onze Pickup parcelshops bied je je klanten de service en flexibiliteit om hun bestelling op te halen wanneer het hen uitkomt. Is de bestelling aangekomen in de Pickup parcelshop? Dan krijgt je klant daar een bericht van.

Meer over DPD


 

Text/HTML